«Нарконон» відкриває вражаючий і разом з тим затишний центр-оазис, де можна позбавитися наркотичної чи алкогольної залежності.

Розкішний новий центр Нарконон «Охай» було урочисто відкрито в неділю, 13 вересня 2015 року. Він допомагає акторам і громадським лідерам позбавитися наркотичної чи алкогольної залежності та назавжди звільнити своє життя від наркотиків та алкоголю.

Центр розташований в чарівному маєтку на вершині гори, з якої відкривається розкішний панорамний краєвид на долину Охай і Тихий океан.

Було зроблено все можливе, щоб і приміщення центру Нарконон «Охай», і послуги в ньому були неперевершеними. Незрівнянна краса і розкіш інтер’єрів центру створюють теплу, естетичну атмосферу.

Церемонію відкриття провела виконавчий директор Асоціації за покращення життя та освіти (ABLE). Вітаючи гостей вона сказала: «Сьогодні “Нарконон” – це всесвітній лідер в реабілітації людей від наркотичної та алкогольної залежності, і його єдина мета – допомагати людям вести життя без наркотиків. Зараз для мережі “Нарконон” настала ера величезного розширення, і відкриття “Нарконону” в Охай – це важливий крок до здійснення цієї місії. Зайдіть у ці двері, і ви потрапите в оточення, створене з єдиною метою – допомогти людям побороти залежність – назавжди».

Далі виступила Кеті Діон, виконавчий директор Нарконону «Охай». Вже 15 років вона працює на реабілітаційній програмі «Нарконон», і ось що вона сказала: «Я впевнена, що сьогодні більшість людей або самі бачили, або чули про ту пастку, до якої потрапляє людина, що звертає на темну стежину наркозалежності. Але ми в “Наркононі” маємо рішення. Сьогодні ми зібралися в цьому дивовижному місці на вершині гори, яке нерідко називають “Раєм”. Тепер у нас є центр для допомоги тим, кому потрібна програма в тихому й усамітненому місці, щоб повернути собі мужність подивитися прямо в очі життю, не вдаючись до наркотиків та алкоголю і продовжуючи жити без них».

Келлі Престон, яка давно підтримує «Нарконон», розповіла, чому вона особисто є відданою цій програмі. Багато років вона мріяла про центр «Нарконон», що ідеально підходив би для обслуговування діячів мистецтва, і уявляла собі точнісінько такий центр, як цей. «Рік за роком ми втрачаємо діячів мистецтва, наших колег, з якими працюємо, – і часто вони залишають нас занадто молодими. Цю трагедію ще більше підкреслює те, що у нас є рішення, котре могло б врятувати їхні життя. У нас просто не було місця, де можна було б це робити. Тепер є. І наркоманія – це не “назавжди”. Алкоголізм – це не “назавжди”. Це брехня. Наша програма діє. І ви можете почати нове життя». 

__________

За 50 років «Нарконон» врятував життя величезної кількості людей, яких вважали назавжди втраченими. Місія «Нарконону» – надати ефективний спосіб звільнення від наркозалежності і допомогти суспільству позбутися чуми наркоманії в усьому світі.

Щоб отримати більше інформації про програму «Нарконон» і нашу міжнародну мережу центрів в 50 країнах, будь ласка, телефонуйте 1-800-775-8750.