Новий центр реабілітації «Нарконон» дарує нову надію наркозалежним Данії та всього континенту.

«Цей дивовижний центр розташований на 6,5 гектарах мальовничих земель, а навкруги – краса і природа... Неначе ви опинилися, скажімо, в Нарнії... Ви просто наповнюєтесь відчуттям свободи, і нещастя відступають».

Так один з гостей описав прекрасний новий центр Нарконон Європи, урочисто відкритий 5 вересня серед датських пейзажів біля озера Арресо – найбільшого озера Данії. Цей чудовий центр тепер став частиною міжнародної мережі «Нарконон», його загальна площа складає 6200 квадратних метрів і він розташований у мальовничій місцевості, де ніщо не відволікатиме учасників програми.

Перерізана стрічка на відкритті Нарконону Європи сповістила про початок нової ери допомоги.
 

Звертаючись до гостей, що прийшли на урочисте відкриття, виконавчий директор Міжнародної асоціації за покращення життя та освіти (ABLE) сказала: «Асоціація ABLE присвятила свою діяльність покращенню суспільства. Ось чому відкриття цього нового центру “Нарконон” є для нас таким важливим. Адже це не просто ще один реабілітаційний центр. Це початок руху, який зупинить чуму наркоманії в Європі, а зрештою і у всьому світі».

Високі гості та представники європейської спільноти найдосвідченіших фахівців з реабілітації наркоманії виступили з офіційними поздоровленнями на честь відкриття нового центру. Кожен з них говорив з переконанням, породженим впевненістю в тому, що Нарконон має все необхідне, щоб впоратися з величезною проблемою наркоманії, яка сьогодні нависла над Європою.

Згідно з даними Європейського центру з нагляду за наркотиками та наркозалежністю, проблема наркотиків на континенті величезна: близько 1,4 мільйонів жителів континенту потрапили в тяжку залежність від опіатів. Цей новий центр «Нарконон» дає надію тим, хто опинився в тенетах залежності. До того ж тут є приміщення для підготовки фахівців з реабілітації для більш ніж 20 центрів «Нарконон» в Європі.

«Цей новий центр допоможе відкрити ще сотні “Наркононів” по всій Європі. Це наш вклад у подолання проблеми наркотиків, яка стоїть перед усіма нами сьогодні», – сказав на відкритті Йорген Йоргенсен, виконавчий директор Нарконону Європи.

«“Нарконон” не лише допомагає людям звільнитися від наркозалежності, а й просвіщає їх, щоб і в майбутньому вони могли жити без наркотиків».

Ось що додав Лейф Карлсен, консультант зі звільнення від наркозалежності: «В теперішньому суспільстві дедалі більше людей почуваються відчуженими та самотніми. Наркотики є і завжди були способом втекти від реальності – тієї реальності, з якою ми не можемо справитися. “Нарконон” не лише допомагає людям звільнитися від наркозалежності, а й просвіщає їх, щоб і в майбутньому вони могли жити без наркотиків».

Третій промовець, Його Превелебність доктор Вільям Мак-Коміш, почесний настоятель собору Святого Петра в Женеві, висловив своє глибоке захоплення людяним методом реабілітації, що використовується в «Наркононі». «Ваш новий континентальний центр Нарконон Європи зробить ще ефективнішою ту допомогу, яку ви надаєте людям, щоб звільнити їх від згубних наслідків прийому наркотиків і врятувати майбутнє нашої молоді».

За допомогою 23 нових навчальних фільмів на 29 мовах та діалектах надавати цю рятівну технологію тепер стало просто, як ніколи. Нарконон Європи відкрито, працівники навчені і готові допомогти усім, хто хоче вибратися з пастки наркозалежності та алкоголізму.

__________

__________

Щоб отримати більше інформації про програму «Нарконон» та нашу міжнародну мережу центрів в 50 країнах, будь ласка, телефонуйте 1-800-775-8750.