Новий континентальний центр «Нарконон» відкривається в самому серці Мексики, щоб зробити реальністю життя без наркотиків в Латинській Америці

Розташований в маєтку, який колись належав всесвітньо відомому матадору, новий континентальний «Нарконон» дає Латинській Америці надію та обіцянку допомоги. Нарконон Латинської Америки в суботу 12 вересня став наступним новим континентальним Наркононом, адже цього дня сотні прихильників, високих гостей та просто відвідувачів відсвяткували його відкриття.

В суботу 12 вересня Нарконон Латинської Америки став наступним новим континентальним Наркононом, адже цього дня сотні прихильників, високих гостей та просто відвідувачів відсвяткували його відкриття.

Цей новий центр в місті Вілла Вікторія розмістився в будівлі, спорудженій у 1880 році. Саме тут буде надаватися знаменита програма реабілітації «Нарконон», що проводиться без ліків чи інших наркотиків. В цих умовах ніщо не буде відволікати, і вони якнайкраще відповідають потребам тих, хто хоче подолати залежність і жити без наркотиків. В цьому центрі також проводиться навчання фахівців, які мають намір відкрити нові центри «Нарконон» в містах і селищах Мексики, а також Центральної та Південної Америки.

Тут гарно, затишно і спокійно – ідеальні умови для тих, хто прагне подолати залежність. У затишному внутрішньому подвір’ї Нарконону Латинської Америки, оточеному галереями з класичними арками, учасників чекає винятково спокійна атмосфера.

Привітавши гостей, що прибули у Вілла Вікторія з усієї Латинської Америки, президент Асоціації за покращення життя та освіти (ABLE) оголосила, що Нарконон готовий служити всьому своєму регіону. «Цей “Нарконон” – центр нового типу: центр регіонального значення, який не лише надає реабілітаційні послуги, а й навчає спеціалістів – від Чилі та Аргентини до Бразилії, Венесуели, Колумбії та, певна річ, всієї Центральної Америки й Мексики, – сказала вона. – Вживання наркотиків та алкоголю негативно впливає на все суспільство, а не тільки на ту людину, котра потрапила в тенета залежності. Місія “Нарконону” – надати ефективний спосіб звільнення від наркозалежності і допомогти суспільству в профілактиці наркоманії в усьому світі. Я впевнена, що це також і ваша місія».

Сувельдія Лісаррага, виконавчий директор Нарконону Латинської Америки, погодилася з президентом: «Ми раді представити вам цей чудовий центр. Програма “Нарконон” дає нам інструменти для того, щоб допомогти не тільки Мексиці, а й усій Латинській Америці. Ця програма, розроблена Л. Роном Хаббардом, має найвищий показник успішності. Цей унікальний метод вже допоміг десяткам тисяч наркозалежних та їхнім сім’ям. Кожен куток нового центру ми планували, пам’ятаючи про потреби наших учасників. І все це для служіння нашому суспільству і всьому континенту».

Член Конгресу Ана Луїза Вальдес особисто знайома з результатами програми «Нарконон». «Мені пощастило відкрити центр “Нарконон”, який спонсорує уряд, щоб допомагати у вирішенні проблеми наркотиків, яка охопила наше суспільство. Відтоді ось уже майже 10 років мій центр “Нарконон” отримує успіх за успіхом в реабілітації наркоманів. “Нарконон” – це наша відповідь на проблему наркотиків, відповідь нашому суспільству, яке не знає, що з нею робити. “Нарконон” треба просувати на всіх радіостанціях, всіх телеканалах, будь-якими можливими способами в кожному місті Латинської Америки».

Командер поліцейського підрозділу «Регіон XIX» Бенжамін Сальвадор Хіменес сказав: «Я надзвичайно пишаюся тим, що для цього центру ви вибрали штат Мехіко. Дуже сподіваюсь, що цей центр стане тією зерниною, з якої виросте рух “Нарконон”, що охопить усю Мексику і всі країни Латинської Америки».

Вітаючи «Нарконон» від імені міської адміністрації Вілла Вікторія, пан Наполеон Яньєс сказав: «Ні для кого не секрет, що вживання наркотиків – це одна з найсерйозніших проблем для будь-якого уряду. Я дуже радий вітати вас тут, у цьому центрі в Вілла Вікторія. Справжню гордість викликає в мене те, що така міжнародна організація з реабілітації наркозалежних як “Нарконон”, з багатолітнім досвідом, вирішила відкрити свій головний офіс для Латинської Америки саме в нашому місті».

Останній промовець – пані Росі Орозко, колишній член Конгресу, президент комісії «Єднайтеся проти торгівлі людьми», висловила своє захоплення програмою «Нарконон» та її значенням для країни, де наркотики становлять величезну загрозу для всіх верств суспільства.

«Наркокартелі все більше вдаються до торгівлі людьми, адже це джерело їхніх злочинних прибутків, і легко побачити, що це явище тісно пов’язане з наркозалежністю, – підкреслила пані Орозко. – За допомогою наркотиків злочинні організації ловлять своїх жертв у пастку. Ми збираємося створити перший притулок для жертв торгівлі людьми, що стане також центром реабілітації “Нарконон”. Словом, я знаю: “Нарконон” – це рішення».

__________

За 50 років «Нарконон» врятував життя величезної кількості людей, яких вважали назавжди втраченими. Місія «Нарконону» – надати ефективний спосіб звільнення від наркозалежності і допомогти суспільству позбутися чуми наркоманії в усьому світі.

Щоб отримати більше інформації про програму «Нарконон» і нашу міжнародну мережу центрів в 50 країнах, будь ласка, телефонуйте 1-800-775-8750.